Bløff

Bløff - Bår Stenvik | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bår Stenvik
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Bløff.pdf
ISBN
9393466808060

BESKRIVELSE

Løgn og bedrag regnes vanligvis ikke som våre stolteste egenskaper, men de er grunnleggende premisser for det menneskelige. I dag tror evolusjonsbiologer at vår intelligens i stor grad er utviklet for å hjelpe oss å gjenkjenne bløff, og for å bløffe andre. Men hvorfor er vi da likevel så dårlig til å avsløre løgnere? Hvorfor leter vi så ofte etter autentisitet på feil steder?

Det har fått mye negativ kritikk i VG i to runder. Problemet er at det ikke i så stor grad er Vitamin K2 som er poenget, men heller markedsføringen av vitamin K2. Den ferske boka til MacIntyre illustrerer hvordan løse påstander, bløff, store og små løgner, framstilles som den eneste sannhet.

Problemet er at det ikke i så stor grad er Vitamin K2 som er poenget, men heller markedsføringen av vitamin K2. Den ferske boka til MacIntyre illustrerer hvordan løse påstander, bløff, store og små løgner, framstilles som den eneste sannhet. Det tragiske i dagens situasjon, er at vi i forblindet ... Bløff eller fakta om klima? Artikkeltags.

RELATERTE BØKER