HIV for helsepersonell

HIV for helsepersonell - Åse Haugstvedt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Haugstvedt
DIMENSJON
12,56 MB
FILNAVN
HIV for helsepersonell.pdf
ISBN
7702981878150

BESKRIVELSE

Bakgrunnen for boken er det hiv-positive pasienter har fortalt om sine møter med helsevesenet. Historier og erfaringer som har gjort forfatteren sikker på at helsearbeidere har behov for mer informasjon om behandling av denne gruppen pasienter. For å møte behovet presenterer Haugstvedt her relevant faktakunnskap om hiv-infeksjon og illustrerer faktakunnskapen med fortellinger fra fem hiv-positive pasienter. Forfatteren henvender seg primært til studenter i helsefag og til helsepersonell, men psykologer, ansatte i NAV, i asylmottak, i barnevernet, i skolen, i tannhelsetjenesten og andre som ikke jobber med HIV-pasienter til daglig, vil også ha nytte av boken.

Vi vil sende deg en e-post med resulatat i løpet av [5] dager. I mellomtiden har du tilgang til alle tjenester på portalen. SAMMENDRAG HIV - humant immunsviktvirus SMITTEMÅTE Direkte kontaktsmitte ved ubeskyttet seksuell kontakt (vaginalt og analt samleie, samt ved oralsex) og blodkontakt.

Smittemediet må inneholde høye konsentrasjoner av viruspartikler for at viruset skal kunne infisere de celler i kroppen som det er avhengig av for å kunne reprodusere seg. Helsepersonell vet for lite om hiv Det er det mange som ikke vet, selv ikke i helsesektoren. DØDE AV AIDS: Bildet er av artisten Freddy Mercury i Queen, under en konsert i Paris. Hiv-virus (humant immunsviktvirus) angriper immunforsvaret, og fører til at motstanden mot infeksjoner blir svekket.

RELATERTE BØKER