Kvinners helse på spill

Kvinners helse på spill - Berit Austveg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Berit Austveg
DIMENSJON
11,90 MB
FILNAVN
Kvinners helse på spill.pdf
ISBN
6350286004289

BESKRIVELSE

I Norge tar vi det som en selvfølge at kvinner skal ha tilgang til gode helsetjenester under svangerskap og ved fødselen, og at de skal kunne velge å avbryte svangerskapet uten å risikere liv og helse. I fattige land er ikke dette selvsagt. Denne boka beskriver de siste tiårs globale, politiske prosesser som har munnet ut i handlingsplaner, og målsettinger for å bøte på situasjonen. For å skape gjenkjennelse og ytterligere forståelse for at slik helse er et resultat av mange andre prosesser enn de som foregår i helsesektoren, beskrives glimt av norsk historikk. Har register og litteraturliste.

Sunne tips og oppskrifter Tre år er gått siden Donald Trump kuttet pengestrømmen til hjelpeorganisasjoner over hele verden med den såkalte munnkurvregelen. - Politikken har vært katastrofal, sier aktivist. Det kan også gi mer forskning på årsakene til uønskede forskjeller i helsetjenestetilbudet mellom kvinner og menn.

Resultatet er at forskning på kvinners helse har blitt nedprioritert. Det gjør at samfunnet har mangelfull kunnskap som begrenser kvinners liv. Les heile saka på UiOs nettsider.

RELATERTE BØKER