Lev farlig!

Lev farlig! - Kjetil Steinsholt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjetil Steinsholt
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Lev farlig!.pdf
ISBN
8203466771301

BESKRIVELSE

Innenfor moderne pedagogisk filosofi har det stort sett vært enighet om hvem som er de toneangivende figurene og de viktigste bidragsyterne til den pedagogiske teori. I den grad Friedrich Nietzsche har blitt nevnt, er det fordi han har kommet med noen bitende betraktninger om pedagogikk og dannelse, og at han tidlig i sin karriere holdt en serie kontroversielle forelesninger om de tyske dannelsesinstitusjonenes fremtid. Den manglende interessen for Nietzsches pedagogikk er merkelig, fordi store deler av hans forfatterskap er orientert rundt forholdet mellom liv og verdier. Som utidsmessig pedagog forsøker han gjennom sviende kritikk og slående eksempler å fortelle hvordan det er mulig å leve som et ekte menneske; kreativt, lekent, improviserende og ikke minst overskridende. Hans store ønske var nettopp å kunne være en storslått pedagog for menneskeheten.

I den grad Friedrich Nietzsche ... Lev farlig. Del.

Store deler av Nietzsches forfatterskap dreier seg om forholdet mellom liv og verdier. Gjennom sviende kritikk og slående eksempler prøver han å formidle hvordan det er mulig å leve som et ekte menneske; lekent, improviserende, kreativt og overskridende. Veldig mange sliter med mye bukfett.

RELATERTE BØKER