Matematiske sammenhenger

Matematiske sammenhenger - Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørg Kristin Selvik, Reinert Rinvold, Marit Johnsen Høines
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Matematiske sammenhenger.pdf
ISBN
9265612780923

BESKRIVELSE

Boken er en del av et læreverk på i alt 4 emnehefter, tenkt brukt i allmennlærerutdanningen, Matematikk 1. Med oppsummering etter hvert kapittel og oppgaver. Har litteraturliste og register.

Med oppgaver til hvert kapittel. begreper matematikk matematikk barnehagen inquiry grunnleggende innstilling til de fenomener og situasjoner vi møter en undrende og spørrende tilnærming til På matematiske vandringer må elevene gjenkjenne og bruke kunnskap om matematiske sammenhenger i nærmiljøet på forskjellige objekter i byen eller rundt skolen, blant annet særegne bygninger, landemerker, kunstverk og urban arkitektur. Læremiddelet er utforskende med bruk av dynamiske oppgaver der man kan endre parametere for å illustrere og tolke sammenhenger. Matematikk 8-10 vektlegger forståelse av det matematiske språket gjennom mange oppgaver der algebra må anvendes i ulike emner.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788290898422 Matematiske sammenhenger er et læreverk som er tenkt brukt i allmennlærerutdanningen, matematikk 1. Stoffet er organisert etter matematiske hovedelementer, serien Matematiske sammenhenger består av elementene Algebra og funksjonslære, Geometri, Tallære og Statistikk og sannsynlighetsregning.

RELATERTE BØKER