Aldri tilgi

Aldri tilgi - Trude Teige | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trude Teige
DIMENSJON
10,23 MB
FILNAVN
Aldri tilgi.pdf
ISBN
7156514953771

BESKRIVELSE

Før den nye justisministeren skal gå på Stortingets talerstol for første gang, mottar han en tekstmelding fra en som kaller seg Hevneren. I Kanal 4 blir en profilert sjef beskyldt for seksuelle overgrep, like etter mottar også han en trusselmelding.Samtidig blir det funnet en død mann på en forfallen gård i Asker. Under arbeidet med å identifisere mannen, oppdager politiet en torturinnretning som nylig har vært i bruk på låven. Hvem er den døde mannen? Og hvem stammer blodet på låven fra? Journalisten Kajsa Coren arbeider med en TV-dokumentar om #Metoo i Norge. Alt tar en uventet vending da politiet får en forsvinningssak å oppklare, og Kajsa oppdager en sammenheng mellom den, justisministeren og den døde på gården.

Hør tusenvis av lydbøker i Fabel-appen for 169 kr i måneden. Innleser: Nina Woxholtt.

Du synes ikke at det som har skjedd, er greit, og du later heller ikke som om det ikke har skjedd - du bare legger det bak deg. Se fordelene ved å tilgi.

RELATERTE BØKER