Jeg vil også være med!

Jeg vil også være med! - Ellen Birgitte Ruud | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Birgitte Ruud
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Jeg vil også være med!.pdf
ISBN
3836249844036

BESKRIVELSE

Hovedformålet med boka er å gi barnehagepersonale, førskolelærerstudenter og andre studenter på høgskole- og universitetsnivå som er opptatt av førskolebarn, et innblikk i hvordan man i barnehagen kan oppdage, kartlegge og iverksette tiltak overfor barn som ofte blir avvist og ignorert av sine jevnaldrende. For å få til dette må man både fokusere på barnet og på barnets omgivelser i barnehagen, da andre barn og voksne i stor grad er med på å påvirke barnets atferd. Bokas tema belyses fra ulike teoretiske perspektiver. Sentralt står teori om lek, avvisning og ignorering og kanskje aller viktigst: teori om hvordan personalet i barnehagen kan hjelpe barn som før har blitt avvist og ignorert, til å bli inkludert i leken. For å få til dette er lekegrupper med 2-3 andre barn og en voksen den metoden som blir beskrevet. Lekegruppene blir satt sammen og tiltakene satt i verk på bakgrunn av kartlegging som er gjort på forhånd. De er skreddersydd det enkelte barnet og dets barnehagekontekst og følger ikke en ferdiglaget mal. Den voksnes oppgave i lekegruppen blir å observere barnet og gi det tilpasset støtte mens leken og samhandlingen pågår.

Nita Steinung Dahl. Fylke(r) Landsdekkende Bevilget 2012: kr 135 000 Startdato 01.01.2012 Sluttdato 31.12.2012 ... Det er et tiltak jeg vil vurdere, slik at de ikke tar med seg smitte inn på eksempelvis sykehus.

Organisasjon Stoffskifteforbundet Org.ledd Sentralt Prosjektleder/forsker. Nita Steinung Dahl.

RELATERTE BØKER