Vitenskap og varme hender

Vitenskap og varme hender - Bente Gullveig Alver, Tove Ingebjørg Fjell, Teemu Ryymin | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Gullveig Alver, Tove Ingebjørg Fjell, Teemu Ryymin
DIMENSJON
8,33 MB
FILNAVN
Vitenskap og varme hender.pdf
ISBN
1414647918115

BESKRIVELSE

Forholdet mellom vitenskapelig og alternativ medisin skaper kontrovers. Selv om folkelige behandlere som Snåsamannen blir møtt med skepsis fra vitenskapelig hold, tyr mange til alternative terapier. I spørsmål om helse, sykdom og død har menneskene alltid brukt tilgjengelige ressurser og strategier ut fra egne kulturelle og historiske forutsetninger. I denne boken diskuteres folks valg på den medisinske markedsplassen fra 1800-tallet til i dag. Kunnskap om samspillet mellom sektorene på markedsplassen åpner for nye forståelser av det som skjer i dagens helsesystem.Kulturforsker Bente Gullveig Alver (AHKR, Universitetet i Bergen) har arbeidet med folkelig forestillingsverden og rituelt liv. Kulturforsker Tove Ingebjørg Fjell (AHKR, Universitetet i Bergen) har arbeidet med fødsel, barnløshet, vaksinering og donasjon av genetisk materiale. Historiker Teemu Ryymin (UniRokkansenteret) har i tillegg til helse- og medisinhistorie arbeidet med minoritetshistorie og historisk teori.

I spørsmål om helse, sykdom og død har menneskene alltid brukt tilgjengelige ressurser og strategier ut fra egne kulturelle og historiske forutsetninger. I denne boken diskuteres folks valg ... Kjøp Vitenskap og varme hender fra Bokklubber Forholdet mellom vitenskapelig og alternativ medisin skaper kontrovers.

Forholdet mellom vitenskapelig og alternativ medisin skaper kontrovers. Selv om folkelige behandlere som Snåsamannen blir møtt med skepsis fra vitenskapelig.. Varme hender byr på hele 53 oppskrifter på stilige strikkevotter for hele familien.

RELATERTE BØKER