Akvarell for alle

Akvarell for alle - Veronica Ballart Lilja | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Veronica Ballart Lilja
DIMENSJON
8,62 MB
FILNAVN
Akvarell for alle.pdf
ISBN
5574757959712

BESKRIVELSE

Enten du er i oppstarten av din kunstneriske reise eller trenger en dytt i riktig retning og har behov for litt inspirasjon, vil denne boken vekke kreativiteten din. Forbedre akvarellferdighetene dine, stimuler ditt kunstneriske sinn og åpne malingstubene for en helt ny verden av muligheter. Her får du en innføring i utstyr du trenger for å komme i gang med malingen, tips til å male, hvordan kombinere ting som fargeblyanter, blekk, salt og tusj, og til og med det du vanligvis bruker til å stelle håret ditt med, for å få nye og spennende resultater. Andre titler i serien er Akryl for alle: Utstyr - teknikker - inspirasjon

Albrecht Dürers Hare fra 1502 er et tidlig eksempel på mesterlig ... Tegne.no. Tegne avd.

mars 2017 8. mars 2017 Akvarell akvarell, daniel smith, komposisjon, planlegging, watercolor, watercolour 0 Fjerne farge ved Gum Arabicum Jeg har her valgt to "triks" for å oppnå å kunne løfte av farger etter at de er malt på. Akvarell er en populær maleteknikk som også egner seg for nybegynnere.

RELATERTE BØKER