Hvorfor ytre høyre vinner debatten

Hvorfor ytre høyre vinner debatten - Eivind Trædal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Trædal
DIMENSJON
5,78 MB
FILNAVN
Hvorfor ytre høyre vinner debatten.pdf
ISBN
5182557722998

BESKRIVELSE

Syv år er gått siden 22. juli, men ideene til Anders Behring Breivik har ikke blitt diskreditert. Tvert imot har de blitt mer utbredt. Ofrene for terroren hetses, og konspirasjonsteoriene blomstrer. Hva skjer? Ytre høyre stormer fram i hele Vesten, særlig via internett. I Norge drar sider som Human Rights Service, Document og Resett debatten i sin retning, med støtte både fra regjeringen og milliardærer. Islamofobi er dagligdags, og solidaritet med flyktninger blir framstilt som enten naivt eller tyrannisk. En høylytt høyreradikal minoritet dominerer ordskiftet, og sprer en følelse av dommedag i et av verdens rikeste og lykkeligste land. Trædal viser hvilke knep ytre høyre bruker for å vinne kulturkrigen, og hvordan vi, den liberale og solidariske majoriteten, bør svare på trusselen. Første råd? Å stille opp til kamp.

Ja, det er riktig at de tre innvandringsfiendtlige nettstedene document, Human Rights Service og Resett har mange lesere til nisjemedier å være. Det foregår en frenetisk delingsaktivitet av deres artikler i sosiale medier. Hvorfor ytre høyre vinner debatten Eivind Trædal (Heftet) Tips en venn 172 kr Antall .

pris: 199,-Spar: 24,-Syv år er gått siden 22. juli, men ideene til Anders Behring Breivik har ikke blitt diskreditert.

RELATERTE BØKER