Kritisk tenkning i klasserommet

Kritisk tenkning i klasserommet - Anne Schjelderup | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Schjelderup
DIMENSJON
4,33 MB
FILNAVN
Kritisk tenkning i klasserommet.pdf
ISBN
8892316113941

BESKRIVELSE

Hvordan lære elevene drøfting og problemløsning gjennom undervisning av fagstoff? Denne boken beskriver ved hjelp av teori og eksempler en undervisningsform der elevene konsekvent utfordres kunnskapsmessig og intellektuelt ved hjelp av konkrete spørsmål fra læreren. Dette er en undervisningsform der elevene aktivt oppfordres og utfordres til å stille spørsmål til lærestoffet, til seg selv og til hverandre. Ved å myndiggjøre elevene vekkes faglig motivasjon - læreren forventer at elevene selv skal være aktive i å søke kunnskap samt gi dem støtte og hjelp til å klare dette - kunnskap og kompetanse blir ikke utvendig, men del av elevenes virkelighet.

Denne kompetansen kan være nyttig i mange skolefag og kan bidra til sammenheng og økt forståelse på tvers av fagene. Men hva kjennetegner kritisk tenkning? Og hvordan skal vi ... Morsomt at du skriver om dette 🙂 Jeg er akkurat ferdig med å skrive en bok som hadde arbeidstittelen «Kunsten å stille gode spørsmål».

Denne boka handlar om kva det vil seie å ha ei kritisk tilnærming til tekst, og korleis ein kan arbeide med kritiske tilnærmingar i klasserommet. Med utgangspunkt i internasjonal teori og forsking blir kritisk literacy presentert både som ein kompetanse, eit teoretisk felt og som nokre didaktiske metodar. Kritisk tenkning i klasserommet; Organisasjon og ledelse Helse og sosial Oppvekst og utdanning Pris: Kr 375 Antall sider: 176 ISBN: 9788244621250 Utgave: 1 Utgitt: 2012 Pris: Kr 375 .

RELATERTE BØKER