Tanker om kjærlighet, sorg og savn

Tanker om kjærlighet, sorg og savn - Einar Gelius | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Gelius
DIMENSJON
9,53 MB
FILNAVN
Tanker om kjærlighet, sorg og savn.pdf
ISBN
6658507805570

BESKRIVELSE

I Norge skjer det rundt 20 000 samlivsbrudd årlig. Kjærlighetssorg er en sorg så dyp og intens at den gir mange redusert livskvalitet og dårligere helse. Det å miste en man elsker er smertefullt. Hvordan kan vi fortsette livet samtidig som vi bærer på en vanskelig kjærlighetssorg? Sogneprest Einar Gelius har gjennom 30 års praksis møtt mange par til samtale og veiledning. I denne boken har han samlet noen av sine erfaringer og egne opplevelser. Ved å dele disse historiene ønsker Gelius å få mer åpenhet om de store spørsmålene i livet vårt: Hvordan oppnå og bevare kjærligheten - og hvordan takle kjærlighetssorgen når den rammer oss?

september 2016 ... Sorg tar tid, og vi tror på ingen måte at enkle metoder kan ta vekk smerten. For mange er sorgen en smertefull og langsom prosess, som gradvis gjør mindre vondt.

Du vil alltid være med, På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om sorg og mer enn 1200 andre emner. Trenger du et godt ...

RELATERTE BØKER