Utdrikningslag

Utdrikningslag - Thomas Leikvoll, Erling Arvola | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Leikvoll, Erling Arvola
DIMENSJON
4,24 MB
FILNAVN
Utdrikningslag.pdf
ISBN
3320110400385

BESKRIVELSE

Utdrikningslag er en morsom, men krevende øvelse. Denne guiden er et redskap for deg som ønsker å arrangere utdrikningslaget med stor U, effektivt og kreativt. Her finner du forslag til ulike aktiviteter som passer for alle lommebøker og behov. Boka er fylt med smarte tips som setter en ekstra spiss på arrangementet. En guide til deg som vil gi din venn eller venninne et minne for livet.

Var her med ett utdrikningslag og dette var veldig bra. Anbefaler alle som vil ha det morro noen timer å dra hit.

Oslo Skytesenter har lang erfaring med utdrikningslag og sørger for en pangstart på dagen. Utdrikningslag er en viktig del av norsk kultur. Vi har laget et 90 minutters cocktailkurs som holder gruppen svært underholdt, aktiv og gir dagens stjerne en dag med all den oppmerksomheten han eller hun fortjener. Vi snakket litt om mitt utdrikningslag og for første gang om hvordan hun så for seg sitt eget.

RELATERTE BØKER