De utrolige dyrene

De utrolige dyrene - Ben Hoare | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ben Hoare
DIMENSJON
5,58 MB
FILNAVN
De utrolige dyrene.pdf
ISBN
9921934944811

BESKRIVELSE

Visste du at dovendyr er skikkelig flinke til å svømme eller at pinnsvin kan klatre i trær? De utrolige dyrene er en praktbok med over 100 dyr og 200 fantastiske illustrasjoner og fotografier. Dyrene er sortert etter størrelse, fra størst (knølhvalen) til minst (påfugl-edderkoppen). Hvert dyr har en lettlest introduksjon slik at barna blir kjent med dyrene og lærer morsomme fakta.

september 2019 Kategorier Faktabok, Høytlesing, Jeg leser selv Stikkord "De utrolige dyrene" av Ben Hoare, Aschehoug 2019 Legg igjen en kommentar til En magisk verden De utrolige dyrene Ben Hoare. Levering 2-6 dager .

Legg i handlekurv UTSOLGT: Klikk og hent: Legg til ønskeliste. Alder: 4 til 13 år : Mål: 29 x 23 cm: Merke: Alle andre - Vis alle produkter fra merket: Lager: På nettlager Levering: 2-4 dager : Pga størrelse/vekt har ... Se de utrolige bildene av dyrene på Madagaskar.

RELATERTE BØKER