Kan du finne meg?

Kan du finne meg? - Surya Sajnani | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Surya Sajnani
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Kan du finne meg?.pdf
ISBN
4907419458977

BESKRIVELSE

Herlig for unge dyreelskere! Let og finn dyrene i jungelen, i hagen, på fjelltoppene og under havoverflaten, i mørket og i vinterlandskapet. Småbarn og voksne kan sammen lete etter dyrene i de vakre mosaikkbildene. Med spørsmål som kan «Kan du finne sommerfuglen?» og «Kan du finne de to rumpetrollene?» lærer barna å telle samtidig som de leter etter dyrene. Boka er i et stort format som gjør det gøy å utforske sammen. Nydelig bok i kartong fra Surya Sajnani, skaperen av Wee Gallery.

Derfor har vi i Studentum laget en enkel og morsom utdanningstest. Kan du finne meg? Surya Sajnani ; oversatt fra engelsk av: Johanne Hille-Walle. Bok ... Pris: 172,-.

Jeg synes hun virker perfekt. Vi går på forskjellige skoler og jeg prøver å være som hun, det er litt slitsomt og jeg prøver å finne den jeg er, men det klarer jeg ikke. Sara Omar: «Koranen har lært meg hva jeg faen ikke skal finne meg i» Det som startet som et selvmordsbrev er nå blitt to romaner - og overlevelse for den dansk-kurdiske forfatteren Sara Omar ... Kjøp Kan du finne meg? fra Tanum Herlig for unge dyreelskere! Let og finn dyrene i jungelen, i hagen, på fjelltoppene og under havoverflaten, i mørket og i vinterlandskapet.

RELATERTE BØKER