Kjære

Kjære - Linnéa Myhre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linnéa Myhre
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
Kjære.pdf
ISBN
1302802328032

BESKRIVELSE

Det er lite som kjennes bedre enn å få bekreftelse på at man ser bra ut, at man er likt. Men hva når de andres granskende blikk tar overhånd? Med infam humor og sårt alvor beskriver Linnéa Myhre et ungt liv, anno 2014, i blikkenes tid, hvor det er viktigere å bli sett enn å bli hørt. I et tjuetalls brev, henvendt til venner og familie, redaktører og bedrifter, setter hun ord på opplevelsen av kontinuerlig å bli påminnet om å spise riktig, holde seg slank, trene, være sunn. «Jeg gruer meg til å få barn», skriver hun. Men gjennom brevene oppstår også en annen fortelling. For Linnéa har levd med spiseforstyrrelser siden hun var femten, og i 2012 var kroppen hennes nær kollaps. Det har gått to år. Hvordan plukker man opp livet sitt igjen etter å ha vært nær ved å miste alt? Kjære er en roman om kontroll og tapet av det, det er en roman om å spise på restaurant, om å skrive sitt eget selvmordsbrev, om å tilberede taco, om å få seg kjæreste, om å slippe inn og slippe til, og, til slutt, om å kunne betrakte seg selv med sitt eget blikk.

Men din vil je vara i dager og år. Je vil itte sjå på ændre. Kjære alle jazzvenner! Situasjonen vi står i har fått store konsekvenser for mange og det er mye usikkerhet knyttet til arrangørfeltet i tiden fremover.

Sangen spilte på konseptet til et såkalt Dear John letter, mens det refererte til USAs engasjement i ... Kjære bestemor Alt vi aldri snakket om Om røtter, relasjoner og det vi glemmer å snakke om . Pris: 349,-Lanseringsdato: 20.

RELATERTE BØKER