Løgnerne

Løgnerne - Odd Harald Hauge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Harald Hauge
DIMENSJON
10,78 MB
FILNAVN
Løgnerne.pdf
ISBN
9339892224224

BESKRIVELSE

Penger har ingen hukommelse, men etterlater seg farlige spor. Anders Alme er stjernemekler i Barentz Securities. Bestevennen Lars Lande er landets dyktigste finansjournalist. Sammen deler de en hemmelighet de aldri kan røpe. En hemmelighet som har gitt dem to hundre millioner kroner, vel plassert i en bank i Sveits, en formue bygget på en løgn. I en verden av løgnere blir det stadig vanskeligere å leve med løgnen, og snart er Anders Alme og Lars Lande to fredløse menn som ikke aner om de er mer verdt døde eller levende. "Løgnerne" er en thriller med troverdig intrige, høyt tempo og enda høyere sigarføring.

De er manipulerende og slu. Behov for synonymer til SVINDLERNE for å løse et kryssord? Svindlerne har 37 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett. Det finnes nok ingen magisk formel som gjør at du kan oppdage når noen lyver.

mars 1956) er en norsk pressemann.Han grunnla Nettavisen i 1996 sammen med Knut Ivar Skeid og Stig Eide Sivertsen.Her var han ansvarlig redaktør.Tidligere har han vært journalist og redaktør i Kapital og økonomiredaktør i Aftenposten.Han tok også på seg engasjement som styreleder i IM International AS. [trenger referanse] Familien kaller dem "De fire løgnerne".

RELATERTE BØKER