Sett av den døde

Sett av den døde - Eirik Husby Sæther | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Husby Sæther
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Sett av den døde.pdf
ISBN
2492678946219

BESKRIVELSE

I Sett av den døde av Eirik Husby Sæther møter vi politietterforsker Mikael Wulf.En kvinne sitter på kne i skinnegangen ved Oslo S. Når toget treffer, blir hodet kuttet av. Mikael Wulf finner til slutt hodet under vognene. Øynene hennes røper at det ikke var selvmord.Kvinnen bærer de prostituertes merke, en kul på foten etter å ha gått for langt i trange stiletter. Mikael er sikker på at morderen må ha vært en kunde. For å komme til gjerningspersonen, må han finne ut hvem hun var. Men han vet ikke en gang navnet hennes.Hun blir det ene liket som han ikke kan glemme.

Flergangsutstyr dekontamineres. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Kjøp Sett av den døde fra Cappelendamm I Sett av den døde av Eirik Husby Sæther møter vi politietterforsker Mikael Wulf. En kvinne sitter på kne i skinnegangen ved Oslo S.

Når toget treffer, blir hodet kuttet av. Mikael Wulf finner til slutt hodet under vognene.

RELATERTE BØKER