Tjue år med TIMSS og PISA i Norge

Tjue år med TIMSS og PISA i Norge lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,84 MB
FILNAVN
Tjue år med TIMSS og PISA i Norge.pdf
ISBN
6583927526980

BESKRIVELSE

Boka gir et utfyllende bilde av hvordan resultatene fra PISA og TIMSS kan forstås og brukes for å belyse sentrale temaer i norsk utdanning.Hva kan forklare den store framgangen i norske elevers matematikkompetanse de siste ti årene? Har norske elevers motivasjon for matematikk endret seg over tid? Hvor godt er samsvaret mellom norsk læreplan i naturfag og innholdet i undersøkelsene? Dette er noen av spørsmålene som bidragene i denne antologien forsøker å finne gode svar på. Gjennom de ulike bidragene gir boka et utfyllende bilde av hvordan resultatene fra PISA og TIMSS kan forstås og brukes for å belyse sentrale temaer i norsk utdanning. Hvert av kapitlene presenterer resultater fra nye analyser som ikke tidligere er presentert i rapportene som har kommet ut fra prosjektene. Bidragene er hovedsakelig knyttet til fagområdene naturfag og matematikk, men også resultater knyttet til lærerkompetanse, undervisningskvalitet og motivasjon er sentrale. Flere av kapitlene presenterer analyser av utviklingen i norsk skole over tid, mens andre bidrag presenterer dybdeanalyser fra TIMSS- og PISA-undersøkelsene som ble gjennomført i 2015. Boken er også tilgjengelig i open access-utgave på Idunn.no.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på nye utgivelser og nyheter fra oss. Meld deg på nyhetsbrev.

desember 2019, se alle endringer fri gjenbruk. Sitere eller gjenbruke? Vil du sitere denne artikkelen? Kopier denne ... Tjue år med TIMSS og PISA i Norge.

RELATERTE BØKER