Portnoys besværlige liv

Portnoys besværlige liv - Philip Roth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philip Roth
DIMENSJON
4,58 MB
FILNAVN
Portnoys besværlige liv.pdf
ISBN
6195948034662

BESKRIVELSE

Alex Portnoy forteller til sin psykiater om sitt liv og om sin kamp ved å vokse opp som jøde i en verden befolket av ikke-jøder, for å finne ut av hvorfor han ikke klarer å ha noe varig forhold til en kvinne. Hvorfor har Alex en så enorm appetitt på ikke-jødiske kvinner i alle mulige stillinger? I forsøket på å finne ut hvorfor han er så sex-fiksert, gir han moren skylden. Men etter hvert forstår han at det er andre grunner.

Han er blant forfatterne i sin generasjon som har vunnet mest priser, ... smp-stories-top-widget. Roth debuterte i 1959 med Goodbye, Columbus, en samling med seks noveller.Ti år senere kom det kommersielle gjennombruddet med Portnoy's Complaint (Portnoys besværlige liv).

Alex Portnoy tar plass på psykiaterens benk for å fortelle om sitt liv og for å finne ut hvorfor han ikke klarer å ha noe varig forhold til en kvinne. Portnoys besværlige liv (BOK) Philip Roth. Del 152 00 Veil.

RELATERTE BØKER