Renhet

Renhet - Jonathan Franzen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan Franzen
DIMENSJON
10,85 MB
FILNAVN
Renhet.pdf
ISBN
4064208284541

BESKRIVELSE

Renhet er fortellingen om en ung kvinnes leting etter faren hun aldri har møtt og hvordan jakten på faren driver henne inn i kraftfeltet til en karismatisk varsler og lovløs internetthelt. Pip Tyler vet ikke hvem hun er. Hippiemoren hennes har aldri villet fortelle hvem som er faren. Alt hun vil si er at han er farlig. Så farlig at moren har kuttet alle bånd til fortiden, fått ny identitet og lever avsondret i en liten by i California. Pip har en jobb hun avskyr og får sparken fra, hun er forelsket i en gift mann som ikke vil ha henne, ikke en gang etter at kona hans har stukket av med en annen fyr, og hun har studielån, et stort studielån. Pip trenger noen svar. Og hvem er bedre utstyrt til å gi henne alle de rette svarene enn den tyske fredsaktivisten Annagret. Hun setter Pip i kontakt med bevegelsen The Sunlight Project, og den karismatiske lederen og varsleren, Andreas Wolf, som har asyl i Bolivia. Pip trenger hjelp for å finne sin egentlige identitet. Wolf kan hjelpe henne, men hvorfor han er så interessert i akkurat henne forstår hun ikke. Alt hun vet er at intensiteten i forholdet mellom dem setter hennes konvensjonelle syn på rett og galt i spill. Renhet er en bok om hemmeligheter; om hemmelige tjenester, statshemmeligheter, forretningshemmeligheter, men først og fremst om kraften i de hemmelighetene vi har for hverandre i familien. Det handler om hemmeligheter som binder oss sammen og styrer følelsene våre. Det er en mørk komedie om ungdommelig idealisme, ekstrem trofasthet og mord. Om gode og dårlige foreldre, journalister og varslere, om det allestedsnærværende internettet og den eldgamle kampen mellom kjønnene.

Oversettelser. English: purity. Pris: 155,-.

Vi har også synonym til areal, lengdemål og gammelt mål. Fôrenhet mjølk (FEm) har vært offisielt energimål for mjølkeku siden 1993, og er definert som 6900 kilojoule nettoenergi (kJ NE), tilsvarende verdien av 1 kg standard bygg til mjølkeproduksjon. FEm blir også brukt som offisiell måleenhet for energi for oppdrett og kjøttproduksjon på storfe samt for sau og geit.I 2007 innførte meieriorganisasjonen TINE et nytt system for ... Kristen renhet: Mer enn sex før ekteskapet Den sagnomsuste sexsamtalen med tenåringen, var det min mor som måtte ta med meg.

RELATERTE BØKER