Sett av den døde

Sett av den døde - Eirik Husby Sæther | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Husby Sæther
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
Sett av den døde.pdf
ISBN
8250398495981

BESKRIVELSE

I Sett av den døde av Eirik Husby Sæther møter vi politietterforsker Mikael Wulf.En kvinne sitter på kne i skinnegangen ved Oslo S. Når toget treffer, blir hodet kuttet av. Mikael Wulf finner til slutt hodet under vognene. Øynene hennes røper at det ikke var selvmord.Kvinnen bærer de prostituertes merke, en kul på foten etter å ha gått for langt i trange stiletter. Mikael er sikker på at morderen må ha vært en kunde. For å komme til gjerningspersonen, må han finne ut hvem hun var. Men han vet ikke en gang navnet hennes.Hun blir det ene liket som han ikke kan glemme.

Mikael Wulf finner til slutt hodet under vognene. Kort om: Halvmorderen av Håkan Nesser 2. mai 2020; Bokelskerinnen.

Mikael er ... I Sett av den døde av Eirik Husby Sæther møter vi politietterforsker Mikael Wulf. En kvinne sitter på kne i skinnegangen ved Oslo S.

RELATERTE BØKER