Skyggespill

Skyggespill - Val McDermid | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Val McDermid
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Skyggespill.pdf
ISBN
7245453944742

BESKRIVELSE

Når Charlie Flint får tilsendt en konvolutt med avisutklipp som omhandler et drap ved hennes gamle college ved Universitetet i Oxford, blir hun straks nysgjerrig. En brudgom ble brutalt slått i hjel i sitt eget bryllup. Mens bruden og gjestene nippet til sjampanjen, ble brudgommens blodige kropp dumpet i elven. Charlie vet ikke hvem som har sendt utklippene, men ettersom hun er suspendert fra jobben som psykiater og fra rollen som offentlig oppnevnt sakkyndig i drapssaker, har hun god tid til å gruble. Etter hvert som hun graver dypere i saken, forstår hun at det er mye mer ved denne forbrytelsen enn det først så ut til. Jo nærmere hun kommer sannheten, desto farligere blir det.

Det gjelder både når angrep finner sted og ikke minst opplysninger som tilsiver offentligheten etterpå. Hvis ... "Skyggespill" er regissert av Kenneth Branagh, som selv er skuespiller og vet hvordan man instruerer dialog.

Skyggespill er ei sterk bok som setter ord på det vanskelig barn og unge opplever gjennom seksuelle overgrep. Et nytt drap finner sted i fredfulle Lerviken, folk forsvinner, løgner florerer og et politisk spill avdekkes ...En kvinne har forsvunnet under merkelige omstendigheter. Alt tyder på at hun har blitt kidnappet.

RELATERTE BØKER