Variert undervisning - mer læring

Variert undervisning - mer læring - Kari Repstad, Inger Margrethe Tallaksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Repstad, Inger Margrethe Tallaksen
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Variert undervisning - mer læring.pdf
ISBN
5178924093017

BESKRIVELSE

Denne boka gir en praktisk og konkret innføring i en lang rekke arbeidsmåter til bruk i undervisningen. Boka kan fungere som en verktøykasse for læreren og viser hvordan en kan planlegge og gjennomføre undervisning og vurdering. Den bygger på at varierte læringsformer øker læringsutbyttet.Uansett hvor du befinner deg i din lærerkarriere, som student eller ferdig utdannet lærer, vil denne boka være nyttig, inspirerende og lærerik.Høyoppløst bildeBla i bokenKari Repstad har over 35 års erfaring som lærer i videregående skole. Hun har mange års erfaring med å undervise fagdidaktikk ved Universitetet i Agder.Inger Margrethe Tallaksen har over 20 års erfaring fra videregående skole, både som lærer, rådgiver og inspektør. Hun underviser nå i fagdidaktikk ved Universitetet i Agder.Begge er aktive som kursholdere for lærere.

Boka kan fungere som en verktøykasse for læreren og viser hvordan en kan planlegge og gjennomføre undervisning og vurdering. Denne boka gir en praktisk og konkret innføring i en lang rekke arbeidsmåter til bruk i undervisningen. Boka kan fungere som en verktøykasse for lære Vår pris 325,-(portofritt).

Det finnes også noen tilnærminger som har liten effekt på læring. Kjøp Variert undervisning - mer læring fra Bokklubber Denne boken gir en praktisk og konkret innføring i en lang rekke arbeidsmåter til bruk i undervisningen. Boken kan fungere som en verktøykasse for læreren og viser hvordan en kan planlegge og gjennomføre undervisning og vurdering. Kjøp Variert undervisning - mer læring fra Bokklubber Denne boken gir en praktisk og konkret innføring i en lang rekke undervisningsmetoder og læringsformer.

RELATERTE BØKER