Vendepunktet

Vendepunktet - Bård Toldnes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Toldnes
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Vendepunktet.pdf
ISBN
1992420347933

BESKRIVELSE

Denne boken handler om hvordan krigen mot trafikkdøden ble utkjempet i Norge i perioden 1945 til 2000. Den drøfter også hvordan teknologien knyttet til trafikksikkerhet ble utviklet i Sverige og USA, og hvordan dette påvirket arbeidet med å redusere trafikkdøden i Norge. Den analyserer hvordan bilen, mennesket og veien hver på sin måte ble regulert, fortolket og forstått for å redusere trafikkdøden. Boken er en vitenskapelig studie av den veibaserte samferdselen i Norge. Bård Toldnes, dr.art., er dosent ved Handelshøgskolen, Nord Universitet. Han er utdannet fysiker og historiker fra NTNU og har utgitt en rekke bøker med tilknytning til norsk samferdsel.

Sett utenfra hadde Atle egentlig en ganske vanlig hverdag. Vendepunktet er en strategi for tilbakeføringsarbeid i kriminalomsorgen. Den beskriver hvordan ulike handlinger skal bidra til å nå målet - trygg og god tilbakeføring av alle domfelte/innsatte.

Kastet sovepillene og løp seg gjennom krisen. Det neste vendepunktet opplevde vi nylig i FNs Menneskerettighetsråd, hvor man til og med gjennom tiår har operert med et eget fast punkt på dagsorden hvor vestlige land, inkludert Norge, hvert år har samlet seg om å rette flengende, usaklig, usann og nedverdigende kritikk mot den jødiske staten. Dette vendepunktet syntes å være preget av å bli sett og respektert, oppleve mening og sammenheng i tilværelsen og at de lærte å takle utfordringene i hverdagen noe bedre (ibid). 2 I de senere år har mange som arbeider med rådgivning, flyttet fokuset fra problemer Vendepunktet.

RELATERTE BØKER