Babystrikk

Babystrikk - Debbie Bliss | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Debbie Bliss
DIMENSJON
6,86 MB
FILNAVN
Babystrikk.pdf
ISBN
2408845639139

BESKRIVELSE

Er en herlig bok med praktiske og nydelige håndstrikkete klær, leker og andre småting til de aller minste - til glede både for nybakte foreldre og barn. Debbie Bliss har valgt ut 50 av sine favorittoppskrifter fra tidligere utgivelser til nyfødte og barn opp til to år. Boken ivaretar de fleste behov et lite barn har, fra klassiske babytepper, bamser og små sokker, til mer moderne ting som hettejakke, babybolero og fargerike byggeklosser. Babystrikk er den perfekte boken for alle som sliter med å finne søte og praktiske strikkedesign til de aller minste.

Dale Garn, Olaug Kleppe . MRS DRANGE: MINE DALE BABY FAVORITTER.

Det er ikke noe som får strikkere til å kaste seg over pinnene enn en struttende mage. Her kommer det også strikketøy i fanget på folk som enten aldri har strikket før eller som ikke har strikket på 15-30 år. Babystrikk i Spøt antall.

RELATERTE BØKER