Best i Birken

Best i Birken - Svein Tore Samdal, Halvor Lauvstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Svein Tore Samdal, Halvor Lauvstad
DIMENSJON
7,99 MB
FILNAVN
Best i Birken.pdf
ISBN
8511363578864

BESKRIVELSE

Birkenbibelen - Alt du trenger å vite for å lykkes i birken og 16 andre turkonkurranser enten du sykler, løper eller går på ski! I "Best i Birken" gir noen av Norges fremste treningseksperter og idrettsutøvere tips og råd som vil forberede deg optimalt på de store utfordringene arrangementene stiller deg overfor. Les om blant annet: - Forklaringen på hvorfor de beste trener som de gjør. - Toppidrettstrener Svein Tore Samdals enkle treningsprogrammer, tilpasset tre ambisjonsnivåer. - Tips og råd om kosthold for deg som skal prestere i det lange løp, og opplegg for matinntak før og under en konkurranse. - En grundig og oversiktlig guide til de største turidrettsarrangementene i Norge.

Les om blant annet: - Forklaringen på hvorfor de beste trener som de gjør. Kilde: Best i Birken, Halvor Lauvstad og Svein Tore Samdal. Papp forlag.

Det er motbakker som er langdrøye, korte kneiker og brede utforkjøringer med høy fart, noen litt tekniske utforkjøringer og noen lange stakepartier. Birken er det perfekte skirennet fordi det krever at du har litt av alt: styrke, utholdenhet og teknikk. Kjøp 'Best i Birken, trening, kosthold, teknikk, løyper' av Svein Tore Samdal fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER