Lykkejegeren

Lykkejegeren - Jan-Erik Fjell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Erik Fjell
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Lykkejegeren.pdf
ISBN
9184560622021

BESKRIVELSE

Anton Brekkes største utfordring, nå står mer på spill enn noen gang. Norge, nåtid: En bilmekaniker finner knokler fra en menneskehånd i understellet på en gammel Cadillac. Kripos sender Anton Brekke til Fredrikstad for å etterforske drapet på en middelaldrende kvinne.LAS VEGAS, 1978: Elliot Applebaum styrer syndenes by og forelsker seg i en ung, norsk jente som følger den amerikanske drømmen. De to historiene flettes sammen, og Anton Brekkes viljestyrke møter kraftig motstand når han må reise på jobb til Las Vegas.Jan-Erik Fjell er tidenes yngste vinner av Bokhandlerprisen. Han har mottatt særdeles gode anmeldelser for alle sine bøker om Anton Brekke, som er solgt i over 350 000 eksemplarer.

LAS VEGAS, 1978: Elliot Applebaum styrer syndenes by og forelsker seg i en ung, norsk jente som følger den ... Lykkejegeren krim. Jan-Erik Fjell.

4.19 2241 5 Forfatter: Jan-Erik Fjell Innleser: Helge Winther-Larsen. Finnes som lydbok.

RELATERTE BØKER