Sypiken

Sypiken - Inger Harriet Hegstad | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Harriet Hegstad
DIMENSJON
5,95 MB
FILNAVN
Sypiken.pdf
ISBN
2903240568934

BESKRIVELSE

Emma er usikker på om en fremtid som sydame er det rette for henne, eller om hun skal følge drømmen sin. Olav begynner å arbeide for onkelen, men Emma stoler ikke på Kåre Dal. Samtidig begynner Olav å vise sider av seg selv som skremmer henne.- Noen ganger får jeg følelsen av at ... Olav dro pusten dypt. Det mørke blikket boret seg inn i hennes, spørrende og lengtende. - Følelsen av hva? Hjertet gjorde et hopp i brystet. - Av at du ikke føler like sterkt som jeg. Gjør du, Emma?

Olav begynner å arbeide for onkelen, men Emma stoler ikke på Kåre Dal, samtidig begynner Olav å vise sider av seg selv som skremmer henne. - Noen ganger får jeg følelsen av at ... Olaf Henry vokste opp sammen med moren, sypiken Hansine Holm.

Gjennom et halvt århundre var han en av de sentrale skikkelsene i norsk kunstliv. Han var gift med malerinnen Oda Krohg.

RELATERTE BØKER