Da far ble overgriper

Da far ble overgriper - Ingunn Folgerød | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Folgerød
DIMENSJON
3,4 MB
FILNAVN
Da far ble overgriper.pdf
ISBN
3244087615079

BESKRIVELSE

Hva gjør du om du plutselig får vite at noen i familien din er arrestert for grusomme ugjerninger? Da Ingunn Folgerød i 2004 fikk vite at hennes far var siktet for seksuelle overgrep mot mindreårige gutter, stod hun og familien overfor mange og vonde utfordringer. De hadde behov for kunnskap om situasjonen de befant seg i, men fant ingen litteratur om det å være i familie med en overgriper. Med dette heftet ønsker forfatteren å dele sine erfaringer for å hjelpe mennesker i tilsvarende situasjon. Sammen med tidligere sykehusprest og terapeut Leif Jon Paulsen, gir Folgerød råd og veiledning til helsetjeneste, politi og media.

Disse bildene er nok tatt relativt nylig, med minnebuketter godt synlig ved porten, og selv om den låste porten har noen symbolske betydninger, så er historien sterk nok uten at det smøres på. Selvfølgelig bør de ikke det ble det sagt om en sak hvor far hadde forgrepet seg på datter. Jeg mener ikke dette generelt sett er en enkel sak.

Men en politiker som på den tiden nesten var 40 burde muligens tenkt et par steg fram før man fant det akseptabelt å fukte høyet med en 16 åring. Det kan være tilfeller hvor offeret ikke ønsker at et forhold skal anmeldes. Dette kan du av ulike grunner velge å overprøve.

RELATERTE BØKER