Drømmer og syner

Drømmer og syner - Tom Doyle | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Doyle
DIMENSJON
3,54 MB
FILNAVN
Drømmer og syner.pdf
ISBN
5222649351031

BESKRIVELSE

Hva ville du ha gjort hvis Jesus viste seg for deg i en drøm? Hva hvis Jesus kom til deg i et syn og ba deg om å følge ham, og disse synene kom tilbake i en hel måned - hva hadde du gjort da? Ville du da ha satset på Jesus? Stadig flere muslimer opplever nettopp dette. De forteller om sterke opplevelser som førte til at de tok imot Jesus som sin frelser. Dette til tross for at de lever i en islamsk kultur der det å omvende seg til kristendommen kan bety døden. Boken er en enestående samling av personlige beretninger fra den muslimske verden. Historiene vil forbløffe deg.

Pris kr 288 (spar kr 41). Pris: 172,-. heftet, 2014.

I ildovnen. Som Daniel og vennene hans lar de seg ikke skremme. Å drømme om død, betyr en endring i livet, og det kan hende noen du kjenner trenger trøst.

RELATERTE BØKER