Forbrukeratferd

Forbrukeratferd - Asle Fagerstrøm, Ragnhild Eg, Magne Johannessen, Nina Vogt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asle Fagerstrøm, Ragnhild Eg, Magne Johannessen, Nina Vogt
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Forbrukeratferd.pdf
ISBN
1381653796052

BESKRIVELSE

Kunnskap om faget forbrukeratferd er avgjørende for alle bedrifter, offentlige institusjoner og organisasjoner som ønsker å lykkes med markedsføringen sin.Forbrukeratferd er basert på godt etablerte teorier innen økonomi, psykologi, sosiologi og sosialantropologi. Læreboken har en praktisk og moderne vinkling med spesielt fokus på temaer som bærekraft, samfunnsansvar, etikk og teknologisk utvikling. Boken inneholder også en rekke illustrerende eksempler fra markedsføringspraksis.Målgruppen for boken er først og fremst studenter innen økonomi og markedsføring, men den vil også være velegnet for markedsførere i praksis.

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om forbrukeratferd. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der.

Besvarelsen tar for seg samtlige teorier og modeller fra kapitlene, og er beskrevet i […] Forbrukeratferd gir deg en forståelse for hvilke prosesser individet går gjennom ved kjøp av en vare eller tjeneste. Du skal også få forståelse for hvordan individets behov og motiver påvirker forbrukeren før, under og etter kjøpet. Påvirkning av forbrukeratferd skal også bidra til befolkningens bevissthet rundt helse og kosthold.

RELATERTE BØKER