Sjelens vedlikehold

Sjelens vedlikehold - Abu Zayd al-Balkhi | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Abu Zayd al-Balkhi
DIMENSJON
8,70 MB
FILNAVN
Sjelens vedlikehold.pdf
ISBN
4746387088799

BESKRIVELSE

Sjelens vedlikehold er et 1100 år gammelt persisk manuskript forfattet av Ab. Zayd al-Balkh.. Han var et universalgeni og en produktiv skribent som forfattet mer enn seksti bøker og manuskripter innenfor en rekke ulike fagområder. Sjelens vedlikehold er kognitiv atferdsterapi fra det 9. århundre og kan, sammen med tekstene til de gamle stoikerne, anses som en hovedkilde til grunn-tanken bak denne terapiformen. Manuskriptet gir et spennende innsyn i samspillet mellom tanker, følelser og atferd, og beskriver hvordan man kan forstå, forebygge og behandle psykiske lidelser. Sjelens vedlikehold viser at det går et tydelig spor fra de stoiske filosofene i oldtidens Hellas, via den psykologiske kunnskapen til en muslimsk lærd på nihundretallet, frem til vår tids kognitive atferdsterapi Arne Repål

Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere. Organisering av vedlikehold er et spesielt viktig område, fordi mange problemer relateres til måten vedlikeholdet organiseres på. Dette kan bl.a.

Vi er importør i Norge av AUTOL smøreprodukter/kjemi, PLUM hudpleie for industri og forhandler av RETECH kjemi, MAKITA og METABO elektroverktøy, NILFISK, FIMAP, GAOMEI rengjøringsutstyr, NORDEXIA ... Aktuell med: Sjelens betydning (Aschehoug) Hvorfor valgte du å skrive akkurat denne boken? Fordi sjelen gjennom alle tider, til langt inn i moderniteten, har vært ansett som menneskets sentrum, som menneskets selv, og målestokken for personlige kvaliteter. Sjelens vedlikehold, kognitiv terapi fra... Abu Zayd al-Balkhi.

RELATERTE BØKER