Splitt og hersk

Splitt og hersk - Stein Stugu, Ida Søraunet Wangberg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Stugu, Ida Søraunet Wangberg
DIMENSJON
4,56 MB
FILNAVN
Splitt og hersk.pdf
ISBN
3023985528564

BESKRIVELSE

Individuell lønn, karakterer, overdrevne lojalitetskrav, outsourcing og sterkere styring ovenfra. Kjenner du igjen noe av dette fra din arbeidshverdag? Da er sannsynligheten stor for at arbeidsplassen din driver med Human Resources Management, eller HR-ledelse. Hva har det å si for ansattes innflytelse over eget arbeid? Hvordan påvirker det fagforeningenes medbestemmelse og vilkårene for å organisere seg? I denne pamfletten kan du lese om de viktigste virkemidlene innen HR-ledelse, og hvordan man kan møte dem for å sikre et mer demokratisk arbeidsliv.

Stjålet ære. Lederen stjeler æren fra medarbeidere som har oppnådd gode resultater, og lar være å inkludere, rose eller belønne medarbeiderne.

les også Det hvite hus-journalist til VG: - Jim gjorde ingenting galt Splitt og hersk benyttes gjerne som redskap når impulskontrollen er lik null, egointeressene alltid prioriteres og forhandlinger/samarbeid med den andre ikke eksisterer,- pågår kontinuerlig.. Den eneste plassen samarbeid foregår er der herskerens interesser følges.

RELATERTE BØKER