Arbeidsmiljøutvalget

Arbeidsmiljøutvalget - Arne Bernhardsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Bernhardsen
DIMENSJON
12,73 MB
FILNAVN
Arbeidsmiljøutvalget.pdf
ISBN
5653333624114

BESKRIVELSE

Boka viser de mange mulighetene arbeidsmiljøutvalget har til å bli et handlende og strategisk utvalg. Gjennom eksempler fra privat og offentlig sektor viser forfatteren hvordan man kan etablere et AMU som har gode demokratiske strukturer, behandler de riktige sakene og bruker utvalget til kontinuerlig læring. I boka blir AMU drøftet ut fra ulike perspektiver og innfallsvinkler; som beslutningsorgan, rådgiver, styringsgruppe, koordinator og samarbeids-forum. Boka går også gjennom de grunnleggende reglene for etablering og drift av AMU, og gir inspirasjon til de som allerede har et fungerende utvalg.

Arbeidsmiljøutvalget er opprettet i medhold av Arbeidsmiljøloven paragraf 7.1 Medlemmer Pål Einar Røch Johansen (leder) Mari Aksmo Theigmann (nestleder) Roy Kvalvik John Davy Oddekalv Laila J Salomonsen Kjell Idar Berg Gunn Evy Kristensen Sissel ... Arbeidsmiljøutvalget (AMU) er helt unikt i arbeidsmiljømessig sammenheng. AMU er et rådgivnings, -beslutnings- og samarbeidsorgan bestående av arbeidsgiver og arbeidstaker.

For studieåret 2018/2019 har arbeidstakersiden ledervervet i AMU. En av de andre faste arbeidstakerrepresentantene leder møtet ved fravær. Arbeidsmiljøutvalget, håndbok for arbeid i AMU - 6.utgave.

RELATERTE BØKER