Digital mobbing

Digital mobbing - Elisabeth Staksrud | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Staksrud
DIMENSJON
6,99 MB
FILNAVN
Digital mobbing.pdf
ISBN
5293901237550

BESKRIVELSE

Boken er et hjelpemiddel for foreldre og for lærere og andre voksne som jobber med barn og ungdom.Hva er digital mobbing? Hvordan skiller den seg fra tradisjonell mobbing? Hvem blir mobbet? Hvem mobber? Hvorfor mobber man? Hvor mobbes det? Boken tar utgangspunkt i internasjonal og norsk forskning omkring barns bruk av Internett og deres erfaringer med digital mobbing. Basert på denne kunnskapen gir forfatteren konkrete råd om hvordan de voksne, både lærere og foreldre, kan hjelpe barn som blir mobbet - og barn som mobber selv. Elisabeth Staksrud (ph.d.) er førsteamanuensis og undervisningsleder ved Institutt for medier og kommunikasjon, Universitetet i Oslo, samt Research Fellow ved Berkman Center for Internet & Siciety, Harvard University (2012-2013) og ved London School of Economics an Political Science (2013-2014), hvor hun forsker på barn og unges mediebruk, ytringsfrihet og sensur.

Mobbing finner sted der barn er: på skolen, fritidsaktiviteter, på hjemveien - og på digitale arenaer. Om digital mobbing. Mobbing er når én, eller som oftest flere personer, utøver negative handlinger mot en annen person over tid.

Det er derfor viktig å snakke om erting og mobbing som kanskje kan ha virket uskyldig i starten, men som etter hvert har vist seg å være svært alvorlig. Er innholdet livstruende, både kan og bør dette politianmeldes. Digital mobbing kan vere å sende stygge eller truande meldingar eller spreie bilete eller videoar av andre i ein situasjon som kan vere veldig nedverdigande for den som er utsett.

RELATERTE BØKER