Karriereveiledning

Karriereveiledning Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,52 MB
FILNAVN
Karriereveiledning.pdf
ISBN
3448543856229

BESKRIVELSE

Karriereveiledning framstår i dag både som et politisk redskap og en individuell velferdstjeneste, og skal være et gode for samfunnet og individet. Dette dobbelte perspektivet skaper både spenninger og muligheter for et ungt fagfelt. Selve begrepet karriere vekker også ulike assosiasjoner i befolkningen. Har alle en karriere?Boka gir en bred tilnærming til karriereveiledning, og søker å skape refleksjon og utvikling hos leserne. Her kommer stemmer fra ulike aktører fram. Boka har tre deler:Karriereveiledningsperspektiver og samfunnsutvikling gir innsikt om ulike spenninger og utfordringer karriereveiledning kan møte i et samfunns- og individperspektiv.Organiseringa av karriereveiledning drøfter ulike organiseringsformer innenfor karriereveiledningsfeltet, både på system- og individnivå.Individuelle veiledningsoverveielser løfter frem noen utvalgte perspektiver på utøvelsen av karriereveiledning i den brede forståelse av karriere.Boka henvender seg til personer som arbeider med karriereveiledning, studenter i karriereveiledning og personer i forvaltingen og politikere.

- Alt for få unge får profesjonell hjelp til å finne ut av hva de passer til, mener rekrutteringsekspert. Nå lanserer DNB gratis karriereveiledning. Kunnskapsdepartementet har gitt Kompetanse Norge i oppdrag å utvikle et nasjonalt kvalitetsrammeverk for karriereveiledning.

Kombiner Karriereverktøy med en kommunikasjonsplattform som Teams, Meets, Whereby, skype osv. - og du har en optimal løsning for digital karriereveiledning uten å møtes fysisk. Karriereveiledning Sammen kartlegger vi dine ferdigheter, kompetanser og muligheter, slik at du oppdager hvordan du kan komme videre med utdanning eller arbeid.

RELATERTE BØKER