Ledelse og ledelsespraksis i det offentlige

Ledelse og ledelsespraksis i det offentlige - Jan Ole Vanebo | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Ole Vanebo
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Ledelse og ledelsespraksis i det offentlige.pdf
ISBN
3026283371906

BESKRIVELSE

I kryssilden mellom politikk, brukerrettigheter, lovverk, reformer og krav til effektiv ressursbruk stilles det stadig nye krav til ledelse og styring i offentlig sektor. Dette er krav til effektivt lederskap som forfatteren setter i fokus når han anvender relevante teorier og metoder i det han kaller veikart til ledelseslisens.For å kunne motta ledelseslisens skal en beherske fem fundamentale utfordringer: - Ledelsesbevissthet- Lederatferd (individuell og gruppemessig)- Etablering, opprettholdelse og utvikling/avvikling av et ledelsesmiljø- Kopling av ledelsesmiljøer til hverandre gjennom ledelseskommunikasjon og ledelsesprosess- Innsikt i og beherskelse av både grunnleggende og mer spesifikke ledelsesteknikker og ledelsesmetoder samt relevante ledelsesspråkDisse er nødvendige og for de aller flest praktiske formål også tilstrekkelige betingelser for å kunne arbeide profesjonelt med ledelse.Boka er basert på mange års forskning av ledelsespraksiser i det offentlige og henvender seg både til studenter og til praktiserende ledere som vil utvikle sitt lederskap. «For å bli en reflektert leder, må man ha kunnskaper om ledelse og ledelsesteori. I denne boka gir Jan Ole Vanebo en grundig innføring i ledelse i det offentlige. Boka presenterer begreper, teorier og metoder som vi kan bruke til å reflektere rundt egen lederpraksis. I så måte bidrar den til en bevisstgjøring rundt hvordan en selv ønsker å utøve ledelse og videreutvikle sitt lederskap.»Nina Skarpenes, Rektor Politihøgskolen«Denne boken har ledelsespraksis som sitt tydelige fokus. Den fungerer både som et nyttig verktøy og en god inspirasjonskilde.»Morten Wolden, rådmann i Trondheim kommune

For studenter og praktiserende ledere Boka er basert på mange års forskning av ledelsespraksiser i det offentlige og henvender seg både til studenter og til praktiserende ledere som vil utvikle sitt lederskap. Kjøp Ledelse og ledelsespraksis i det offentlige fra Tanum I kryssilden mellom politikk, brukerrettigheter, lovverk, reformer og krav til effektiv ressursbruk stilles det stadig nye krav til ledelse og styring i offentlig sektor. Dette er krav til effektivt lederskap som forfatteren setter i fokus når han anvender relevante teorier og metoder i det han kaller veikart til ledelseslisens. I kryssilden mellom politikk, brukerrettigheter, lovverk, reformer og krav til effektiv ressursbruk stilles det stadig nye krav til ledelse og styring i offentlig sektor.

Pris kr 419 (spar kr 60). Se flere bøker fra Tor Busch. Dagens og framtidens offentlige sektor har mange utfordringer.

RELATERTE BØKER