Lærebok i kulturminnerett

Lærebok i kulturminnerett - Michael Kahn | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Michael Kahn
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Lærebok i kulturminnerett.pdf
ISBN
1791398205700

BESKRIVELSE

Dette er en lærebok om de rettslige konsekvensene av at byggverk, anlegg, gjenstander og lignende anses som et kulturminne. Boken er også egnet som oppslagsverk for ansatte i den regionale kulturminneforvaltningen eller andre som har behov for oppdatering på feltet. Boken består av tre fagområder; rettskildelære, forvaltningsrett og kulturminneloven.

Han er ansatt som førsteamanuensis på kulturminnevernstudiet på NTNU. Om du lurer på noe i forbindelse med kulturminnerettslige spørsmål er det bare å ta ... Her vil jeg spesielt trekke frem Michael Kahns Lærebok i kulturminnerett og Jørn Holme (red.) Kulturminnevern, lov, forvaltning, håndhevelse.

Om du lurer på noe i forbindelse med kulturminnerettslige spørsmål er det bare å ta ... Her vil jeg spesielt trekke frem Michael Kahns Lærebok i kulturminnerett og Jørn Holme (red.) Kulturminnevern, lov, forvaltning, håndhevelse. Disse bøkene har vært god støtte i forståelsen av blant annet kulturminneloven § 17, og andre paragrafer som gis mindre omtale i forarbeidene. Advokat Michael Kahn har lang erfaring med kulturminnerettslige spørsmål og har skrevet lærebok i kulturminnerett, samt skrevet mange artikler og betenkninger innenfor tematikken.

RELATERTE BØKER