Uten hørsel?

Uten hørsel? - Sissel Marit Grønli | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Marit Grønli
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Uten hørsel?.pdf
ISBN
3178733124317

BESKRIVELSE

Hva betyr hørselshemming for mennesker? Denne boken tar for seg oppvekst og voksenliv for døve, tunghørte og døvblitte før og nå, og reflekterer over hva som er viktig og uviktig for deres selvutvikling, trivsel og deltakelse i skole og samfunn. Uten hørsel? er en revisjon av Når noen ikke hører, som kom ut på Døves Forlag AS i 1995. Boken er ment for studenter i audiopedagogikk, tegnspråkstudier og døvetolkutdanning, men generelt innenfor pedagogikk og ulike helse- og sosialfag er det mange som i sin utdanning og i sitt arbeid bør vite noe om hva hørselshemming innebærer. Hørselshemmete selv, deres pårørende og venner og andre interesserte kan også få nyttig informasjon og ny innsikt gjennom å lese boken. Den krever ikke spesielle forkunnskaper. Sissel Marit Grønlie er sjefpsykolog ved Vestlandet kompetansesenter, et senter for hørselshemmete og døvblinde innenfor det statlige spesialpedagogiske støttesystemet. Hun har erfaring med alle grupper av hørselshemmete og alle problemstillinger som berører mennesker med medfødt eller ervervet hørselstap. Forfatteren er mye brukt som foreleser i Norden.

God hørsel gir deg glede, og er. Bedre hverdag med god hørsel.

De beveger seg ved å bukte seg til siden. høreapparatet, som mottar signalet fra øret uten hørsel og spiller det av i det gode øret ditt; CROS II sender lyder og stemmer slik at det gode øret ditt hører for begge ørene. Hvis du hører godt på ett øre og har nedsatt hørsel på det andre, fungerer CROS II for deg. Mikroti - Deformert øremusling, ofte små uten typisk skjellform, mange varianter.

RELATERTE BØKER