Vitenskapens vrangforestillinger

Vitenskapens vrangforestillinger - Rupert Sheldrake | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rupert Sheldrake
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Vitenskapens vrangforestillinger.pdf
ISBN
3710077117390

BESKRIVELSE

Den engelske forskeren og biologen Sheldrake trekker ti av de mest standhaftige dogmene opp av kjelleren og frem i dagslyset, og gjør vitenskapen, mennesket og verden en stor tjeneste. Vitenskapens største vrangforestilling er at den allerede har svar på det meste. At de grunnleggende spørsmålene prinsipielt er løst. Sheldrake har stor tro på vitenskap og vitenskapelig metode, men tar et grundig oppgjør med dogmatisk ideologi, fryktbasert konformitet og institusjonell treghet. Vitenskapen vil fornyes når den fristilles fra dogmene som binder den.

Selv mange ateister er lei og trette av hans aggressive ateisme. Folk er klare for noe annet, så boken min er har blitt godt mottatt og fått positive omtaler i mange av de største britiske mainstream-avisene og mediene. Kjøp Vitenskapens vrangforestillinger fra Bokklubber Vitenskapen vet Det er dens styrke og dens svakhet Vitenskapen har allerede svar på det meste - og nettopp det er dens største vrangforestilling, sier biologen Rupert Sheldrake: «Den største villfarelsen er at vitenskapen allerede har svarene, at det gjenstår å utarbeide detaljer og scenarioer, men at de grunnleggende spørsmålene ... Vitenskapens største vrangforestilling er at den allerede har svar på det meste.

0 Handlekurv Han avslører vitenskapens vrangforestillinger. 23/11/2012 by Dag Andersen 1 Comment.

RELATERTE BØKER