Den store kjærligheten

Den store kjærligheten - Per Arne Dahl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Arne Dahl
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Den store kjærligheten.pdf
ISBN
5854194822335

BESKRIVELSE

Boken er rettet mot alle de som lever i parforhold og som ønsker å gi kjærligheten vekstvilkår. Forfatteren ønsker å formidle at kjærligheten er en holdning og ikke bare en følelse.

Flere artikler. Forestillingen om Den Store Kjærligheten har sitt opphav i den platonske myten om "tvillingsjelene", og den har til alle tider inspirert dikternes fantasi. I klassiske kjærlighetsromaner skildres kjærligheten gjerne som i konfliktskapende kraft, og verkene har ofte en tragisk utgang. DEN STORE KJÆRLIGHETEN: Vi kommer oss endelig litt videre i den aller nyeste episoden av «Star Wars: Knights Of The Old Republic»! Vil du se mer av Dagbladet Spill? https://www.dagbladet.no ... Den store kjærligheten.

Linn Ullmann i samtale med Alf van der Hagen «De urolige» er en bok om minner og glemsel og veldig urolige mennesker. Ute etter den store kjærligheten: ... professor emeritus i psykologi og samlivsforsker John Gottman er det ikke noe å satse på om du vil finne varig kjærlighet.

RELATERTE BØKER