Fenomenologi og omsorg

Fenomenologi og omsorg - Kari Martinsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Martinsen
DIMENSJON
11,55 MB
FILNAVN
Fenomenologi og omsorg.pdf
ISBN
7695766358882

BESKRIVELSE

Boken består av tre foredrag som Kari Martinsen har brukt som innledninger til dialoger med sykepleieforskeren Karie Eriksson i tidsrommet 1994-?1995. Temaene for dialogene er forholdet mellom filosofi (metafysikk) og vitenskap og deres forhold til den praktiske sykepleien. Forholdet mellom kropp og ånd og ulike språklige uttrykksformer i sykepleien behandles også. Temaene belyses ut fra den danske teolog og filosof K.E. Løgstrups skapelsesfenomenologi.

Du får alltid maksimal rabatt ... Hva er fenomenologi? Kunnskap om pasienten Ulike perspektiver på sykepleie og omsorg Avsluttende ord Referanse Kap. 2: Verdighet som fenomen i sykepleien.

Et ideografisk fokus i Fortolkende fenomenologisk analyse betyr at man tar sikte på å oppnå innsikt i hvordan en gitt person, i en bestemt kontekst, forstår et gitt fenomen. Ønsker du å laste ned en Fenomenologi og omsorg-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Fenomenologi og omsorg og andre bøker av forfatteren Kari Martinsen. Fenomenologi og omsorg Kari Martinsen. kr 349.

RELATERTE BØKER