Livsfarlig fangst

Livsfarlig fangst - Sig Hansen, Mark Sundeen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sig Hansen, Mark Sundeen
DIMENSJON
7,49 MB
FILNAVN
Livsfarlig fangst.pdf
ISBN
6493342054827

BESKRIVELSE

Dette er historien om den norskættede kaptein Sig Hansen og hans mannskap på krabbefangst i de lumske farvannene i Stillehavet utenfor Alaska. Hansen er kjent fra Discovery Channels populære serie Deadliest Catch. Det handler om vågemot og heltedåder i noen av de farligste områdene en fisker kan oppsøke. Det er også en familiesaga, hvor vi får høre om Sigs far Sverre som emigrerte fra Karmøy, om hans tid i den amerikanske hæren under den kalde krigen, om skipsforlis og dramatikk og om hvordan han oppdro tre sønner som i dag er blant de fremste krabbefiskerne i Seattle.

Personvern og cookies. Nettavisen er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data.

Han blev kun 38 år. Foto: AP. STOR KJENDIS: Sig Hansen i front foran resten av kapteinene i den populære TV-serien Livsfarlig fangst.

RELATERTE BØKER