Redningsmannen

Redningsmannen - Frid Ingulstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
4,92 MB
FILNAVN
Redningsmannen.pdf
ISBN
5152180914886

BESKRIVELSE

Rosalind får overlevert noen gamle dagboksnotater som har tilhørt moren. Det er vondt å lese om Jensines siste uker, og hun søker trøst hos Elise. Under en eksplosjon blir Hilda skadet, men en ukjent redningsmann hjelper henne hjem. Hilda er rystet, men er takknemlig for at hun fremdeles er i live. Dessverre er det ikke alle i familien som har vært like heldige. Sent samme kveld dukket Hugo opp igjen. Han var blek og flakket med blikket da Elise møtte ham i døren. «Jeg er lei for det, mor.» Elise følte det som om hjertet stanset. Svimmelheten økte på, hun måtte støtte seg til dørkarmen. «Hvem?» hvisket hun langsomt.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788251664349 Kjøp 'Redningsmannen' av Frid Ingulstad fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202498139 Redningsmannen som kom med freden.

Hittil har de to. Moldenser ble redningsmannen for Kleven Verft. Som styreleder og finansdirektør har moldenseren Ola Beinnes Fosse (38) loset kriserammede Kleven Verft i Ulsteinvik gjennom en ytterst krevende ... Her står redningsmannen tørrskodd ved siden av sjarken, midt ute i sundet Tidligere marinejeger og Norges eldste redningsmann, Erling Bæra, blir pensjonist.

RELATERTE BØKER