Urne

Urne - Kristian S. Hæggernes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristian S. Hæggernes
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Urne.pdf
ISBN
1731378251050

BESKRIVELSE

I diktsamlingen Urne behandler Hæggernes et tema som er gjenkjennelig fra tidligere bøker: Å leve i en menneskekropp er en eksistens i spennet mellom en følelse av samhørighet med alt annet levende og en like sterk følelse av avskårethet og ensomhet, mellom det mikroskopiske og det astronomiske, mellom en dunkel fortid og et utall mulige fremtider, mellom generasjoner av døde og generasjoner av ufødte, og med en stadig påtrengende visshet om at denne kroppen en ikke bare bebor, men som også er alt man er, til slutt skal svikte.

Tilgjengelig også i fargene: blå, grønn, sort og hvit, men da uten blomstedekor. For dyr under 10 kg.

Det er mest vanlig å legge all aske i urnen. Om en ønsker en urne som er mindre enn askevolumet, er det mulig å få med resterende aske i separat beholder.

RELATERTE BØKER