Uroen reiser hodet

Uroen reiser hodet - Frank Eriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Eriksen
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Uroen reiser hodet.pdf
ISBN
1073921901295

BESKRIVELSE

KNIVEN Med kniven far skar opp skråtobakk sprettet jeg opp diktsamlinger lenge siden jeg la kniven i bokhylla sammen med det siste geviret jeg fant etter en rådyrbukk i skogholtet nær fødestedet mitt Tar jeg fram kniven er det for å tørke støvet av eggen jeg har skjært med inn i de smale bøkene jeg gjømmer meg bak Hender det jeg går en tur i tankene sommerstid ned til Fliselva er jeg blitt sterk som skyggekraften fra et breikronete tre nå - en flodgud som Acheloos om jeg vil med kniv i bokhylla Frank Eriksen skriver seg inn blant Hedmarksdikterne med en unik stemme. Diktene kan ved første øyekast virke uanselige, men stiger fram med en særegen vri, av noe underfundig som også iblant er direkte humoristisk. Og alvoret i livets gang fremstår ofte i et slags aksepterende og konkret skjær, her er lite abstrakt gravalvor og mye glede. Frank Eriksen (f. 1947) er født og oppvokst i Åsnes i Solør og bosatt i Hamar. I tillegg til dikt, har han tidligere gitt ut skuespill, essays, roman og en cd med egne viser. Uroen reiser hodet er hans tiende diktsamling.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Med boka "Uroen reiser hodet" (2015) har nestoren innen hedmarkslyrikken skrevet noen av sine beste dikt. Saksofonist Kasper Skullerud Værnes jobber som frilansmusiker utenom masterstudiene ved Norges Musikkhøgskole og har etablert seg som en allsidig men særegen utøver. Uroen reiser hodet - dikt (BOK) Frank Eriksen.

Dette er Hamar Arbeiderblads arkiverte nettavis. Trykk her for å gå til den nye nettavisen Her kan du søke etter gamle og nye artikler.

RELATERTE BØKER