Avskjedens time

Avskjedens time - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
7,23 MB
FILNAVN
Avskjedens time.pdf
ISBN
6972089912742

BESKRIVELSE

Det er dekket til sommerfest i felleshagen, og hele nabolaget er samlet. Solen skinner, og luften fylles av latter, glade stemmer og sang. Flere av nabokonene hilser blidt på Selma og barna, men én nabo vil ikke la dem være i fred.Fru Kannestad kom bort til Selma. - Si meg, dette guttebarnet som bor hos dere, hvem tilhører han? Nysgjerrigheten fikk øynene hennes til å lyse med en egen glans. Det var fristende ikke å fortelle henne hvem han var, men Selma visste at det ikke nyttet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202498429 Kjøp 'Avskjedens time' av Sigrid Lunde fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202591281 Kjøp Avskjedens time fra Cappelendamm Det er dekket til sommerfest i felleshagen, og hele nabolaget er samlet.

Trond vender hjem og får vite at sønnen er syk. Kjøp Avskjedens time fra Tanum Det er dekket til sommerfest i felleshagen, og hele nabolaget er samlet. Solen skinner, og luften fylles av latter, glade stemmer og sang.

RELATERTE BØKER