Et rettferdig oppgjør?

Et rettferdig oppgjør? lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Et rettferdig oppgjør?.pdf
ISBN
7802648596814

BESKRIVELSE

Åtte forskere behandler her ulike sider ved det store oppgjøret etter 1945. Boka inneholder bidrag om de "tilbakevirkende" lovene, om NS-medlemmenes skjebne, om de dømte NS-kvinnene, det økonomiske oppgjøret, de henlagte sakene, den geografiske rettferdighet og om de politiske partienes holdning. Har litteraturliste.

I dette innlegget skal jeg forsøke å forklare hovedlinjene i ekteskapslovens regler om skilsmisseoppgjør. Ekteskapsloven inneholder imidlertid også en del unntaksregler. Landssvikoppgjøret var et rettslig oppgjør med medlemmer av det nasjonalsosialistiske partiet Nasjonal Samling (NS) og tyskernes medhjelpere i Norge etter andre verdenskrig.

Arrestasjonene munnet ut i rettssaker mot 92 805 siktede hvorav rundt 46 085 ble straffet, 30 fikk dødsstraff, 17 000 fikk ... Det mest diskuterte rettferdighetstema i nyere filosofi er fordelingsrettferdighet, som også går under navnet distributiv rettferdighet.Ulike prinsipper for hvordan man bestemmer hva som er en rettferdig fordeling, særlig hva gjelder goder innenfor et politisk samfunn, har blitt foreslått. Hardt oppgjør med media: - Jeg er ikke gravid, jeg er drittlei Zellweger rettet også skarp kritikk mot dekningen av den påståtte skjønnhetsforandringen hun hadde gjennomgått i 2014. Bok 100 gode forretningsideer fra store selskaper over hele verden Jeremy Kourdi pdf Tar et oppgjør med disiplinærutvalget: Føler seg urettferdig behandlet FØLGER MED: Martin Rønnild ser til at det går bra med bror Sander. FOTO: FREDRIK OLASTUEN .

RELATERTE BØKER