I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live

I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live - Tom Malmquist | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Malmquist
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live.pdf
ISBN
1180084701122

BESKRIVELSE

Nominert til Nordisk råds litteraturpris 2016 Tom og Karin venter sitt første barn da Karin plutselig blir akutt syk. Barnet forløses med keisersnitt, og som i et mareritt løper Tom mellom intensivavdelingen og nyfødtposten. Da han drar hjem igjen, er det uten Karin. Han er alene med et spedbarn og en sjokkartet sorg. I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live er en rå og vakker bok om et år som forandret alt. En fortelling om tap, foreldreskap og livet vi lever, øyeblikk for øyeblikk.

At det er sorg og at han var sjokkert over hva som har skjedd er forståelig, men boka handler om mye mer enn det. Det er en bok om livet og tittelen "I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live" skjønner man utmerket og passer perfekt. I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live ; Medansvarlig: Engen, Bodil (overs.

23 min. Passer for: Voksne Språk: Bokmål Innleser: Jonathan Espolin ... I hvert øyeblikk er vi fortsatt i live.

RELATERTE BØKER